Army of Two: The 40th Day beschikbaar vanaf begin 2010

Electronic Arts maakte vandaag bekend dat de opvolger van Army of Two, Army of Two: The 40th Day vanaf 8 januari 2010 beschikbaar zal zijn.

Hiermee voegt Electronic Arts de game toe aan een grote lijst potentiële topgames die in het eerste kwartaal van 2010 zullen worden uitgebracht. Onder andere Bayonetta, BioShock 2, Red Dead Redemption, Splinter Cell: Conviction, Red Steel 2 en Mafia 2 werden al uitgesteld naar begin volgend jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?