ARK: Survival Evolved
  • ONTWIKKELAAR The Chinese Room
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Survival
  • GAMELINER SCORE -

ARK: Survival Evolved komt naar Nintendo Switch

De open world survival-game ARK: Survival Evolved komt naar de Nintendo Switch. Dit heeft ontwikkelaar en uitgever Studio Wildcard bekend gemaakt.

ARK: Survival Evolved zal op 30 november aanstaande verkrijgbaar zijn voor de console van Nintendo. De Switch-versie zal het gehele ARK-eiland bevatten met meer dan honderd prehistorische-dieren en fantasy-beesten zoals de alom bekende Tyrannosaurus Rex en de Yeti. Het doel van de game is overleven. Dit doe je door te jagen, te oogsten, wapens en gereedschappen te maken en jezelf uiteraard voorzien van onderdak. De game kent een online multiplayermodi, maar kan ook solo gespeeld gaan worden.

ARK: Survival Evolved is al verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Vanaf 30 november kan hier dus de Nintendo Switch aan worden toegevoegd.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?