Arcadegame N+ morgen op Marketplace

Vanaf morgen zal de Xbox Live Arcadegame N+ op Xbox Live Arcade te vinden zijn. Deze Xbox 360-versie van de populaire flashgame N zal zo'n vier- tot vijfhonderd levels bevatten, vandaar het plusje in de naam.

In elk level zul je met een mannetje door een 2D ruimte de uitgang moeten bereiken, alvorens je een schakelaar hebt omgezet. Dit kan in verschillende modi, zoals in een singleplayer modus, in co-op of in een gewone multiplayeroptie. Ook bevat de game een level editor, voor het geval het levelaanbod je niet groot genoeg is. Voor dit totaalplaatje worden 800 Microsoft Points gerekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?