Arcade-versie South Park wordt tower defense-game

South Park Digital Studios, de ontwikkelaar van zowat alle voorgaande South Park-games, heeft vandaag bekendgemaakt dat de aankomende Xbox Live Arcade-game South Park Let's Go Tower Defense Play! een tower defense-game wordt.

Hiermee is het in South Park Let's Go Tower Defense Play! mogelijk torens te bouwen om deze naderhand te beschermen. Je zal de game onder meer met hoofdpersonages Stan, Kyle, Cartman en Kenny kunnen spelen, maar ook andere personages zoals Bebe en Token zullen bespeelbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?