Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Arataki Itto is Genshin Impact's nieuwe Geo Daddy

Genshin Impact heeft een nieuwe kandidaat voor de titel Geo Daddy. Arataki Itto is onlangs onthuld en komt later naar de game.

Alles wat met anime te maken heeft, draait natuurlijk om de waifus en de husbandos. Gelukkig zit Genshin Impact vol met personages die zowel de mannelijke als de vrouwelijke fans kunnen bekoren. Ook wordt de game regelmatig uitgebreid met nieuwe personages die niet alleen hun eigen speciale aanvallen hebben, maar ook een eigen persoonlijkheid, achtergrondverhaal en plek in de enorme wereld van Teyvat. Zo kwam vorige maand Sangonomiya Kokomi naar Genshin Impact. Gisteren maakte ontwikkelaar miHoYo bekend welk nieuw speelbaar personage er naar Genshin Impact komt. Het gaat hier om Arataki Itto, de leider van de Arataki Gang. Hij is een Claymore-wapen gebruiker en houder van een Geo-element Vision. Toen Genshin Impact haar eerste grote update kreeg, werd het personage Zhongli geïntroduceerd. Deze Polearm-wapen gebruiker die ook een Geo Vision heeft, werd door de community al gauw uitgeroepen tot "Geo Daddy", vanwege zijn mannelijke en meer robuuste uiterlijk, in tegenstelling tot de meer jongensachtige mannelijke personages uit de game. Na de onthulling van Arataki Itto lijkt het er echter op dat we een nieuwe Geo Daddy hebben.

Wanneer Arataki Itto beschikbaar is, is nog niet bekend.

BRON MiHoYo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?