Aragorn's Quest ook naar de PlayStation met Move

Eerder vandaag konden we je al vertellen dat Sony eindelijk de naam van haar nieuwe motion controller bekend heeft gemaakt, namelijk 'Move'.

Eén titel die dankbaar gebruik heeft gemaakt van deze aankondiging is het kindvriendelijke Lord of the Rings: Aragorn's Quest. Deze game, die eigenlijk alleen uit zou gaan komen op de PS2, PSP, DS en Wii, gaat nu ook het levenslicht zien op de PlayStation 3. Dit gaat uiteraard gebeuren in combinatie met het nieuwe Move.

Aangezien de game oorspronkelijk werd gemaakt voor de Nintendo Wii, zou je het kunnen zien als een port naar de PlayStation 3. Dat is volgens de makers niet het geval, maar er lijkt toch een nieuwe trend gezet: games die vanaf de Wii naar andere consoles met motion support geport gaan worden. Het moet niet gekker worden, maar deze waarheid is dichterbij dan je denkt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?