Gris
  • ONTWIKKELAAR Nomada Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 december 2018
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Indie
  • GAMELINER SCORE -

Aquarel avontuur GRIS komt uit op PlayStation 4.

Het aquarell avontuur GRIS komt deze maand uit op de PlayStation 4 via de PlayStation Store.

GRIS is een platformer welke al uit is sinds 2018 voor de Nintendo Switch, pc en beschikbaar is via iOS. GRIS verkocht toen der tijd al 300.000 exemplaren. Nomada Studio vond het tijd voor een remake en maakt de game nu ook beschikbaar voor de PlayStation 4. Het team dat zich buigt over de stijl en art van de game hebben de beelden geschikt gemaakt voor 4 pro en 4K schermen. Ook de muziek is onder handen genomen, en verbeterd zodat deze helderder klinkt.

GRIS voor de PlayStation 4 komt op 26 november uit in de PlayStation Store en als fysieke versie.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?