Apple stopt niet bij de iPhone

Volgens Yves Guillemot, directeur van Ubisoft, wordt Apple een belangrijke speler in de game industrie. Guillemot beweert dan ook dat het niet alleen bij de IPhone zal blijven. Dit geldt waarschijnlijk niet alleen voor Apple. Guillemot deed namelijk de volgende uitspraak:

Er zullen meer klanten komen in de game industrie en er zullen meer consoles verschijnen waarop wij onze producten kunnen zetten, aldus Guillemot.

Wanneer we de volgende generatie consoles kunnen verwachten wist hij niet te vertellen, maar er wordt een hoop energie in het verbeteren van de huidige consoles gestopt. Ubisoft is zelfs al begonnen met het ontwikkelen van bepaalde elementen voor de volgende generatie consoles.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?