Apple komt met eigen social gaming netwerk

Tijdens een persconferentie heeft Apple aangekondigd dat ze hun eigen social gaming netwerk krijgen, genaamd Game Center. Hier kunnen gamers vrienden bijhouden in hun eigen vriendenlijstje en kunnen iPhone games worden aangevuld met Achievements, Leaderboards en Matchmacking.

Volgens Apple zal Game Center eind 2010 moeten uitkomen. Apple heeft echter nog niks bekendgemaakt over de werking van dit social gaming netwerk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?