Apple komt met console volgens analist

Het is helemaal zo gek nog niet als je de titel hebt gelezen. Apple heeft op het moment de iPhone en de iPod Touch met duizenden, misschien wel een miljoen games. En dan komen ze binnenkort ook nog eens met de iPad die wat unieke games zal krijgen. Volgens analist Michael Pachter van Wedbush Morgan Securities, heeft Apple serieuze plannen voor een gaming console.

I think Apple's going to be a serious gaming company. The difference between Apple and Nintendo, Sony, Microsoft is, Apple is not known for internal software development. So I don't think you're going to get an Apple Games Group like you have Microsoft Games Studios making games - you're certainly never going to approach the quality of games you get out of Nintendo. So Apple's going to be solely dependent on third parties to support their console in the future.

Mocht Apple dus met een console op de proppen komen, zullen ze geheel afhankelijk zijn van third-party software. Maar ze hebben tot heden bewezen dat dit erg goed kan werken, als je kijkt naar bijvoorbeeld de iPhone. Of Apple ook werkelijk met een gaming console komt, zullen we moeten afwachten tot ze zelf met een aankondiging komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?