Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Apex Legends Season 3: Meltdown details onthuld

Apex Legends Season 3: Meltdown gaat binnenkort van start. Dit werd bekend gemaakt door Electronic Arts.

We kunnen in seizoen drie aan de slag met Crypto, de nieuwe legend die wordt toegevoegd aan de battle royale game. Een oud bekend wapen, genaamd de Charge Rifle, wordt ook toegevoegd. De veteranen onder ons kennen die misschien nog wel van Titanfall 2. Een nieuwe Battle Pass maakt weer een entree met meer dan 100 verschillende rewards, inclusief legendarische skins. De ranked modus krijgt een soft reset, dus daar mag je weer opnieuw aan beginnen. De soft reset zorgt ervoor dat je anderhalve rang omlaag gaat. Er komen wat veranderingen in de progressie van ranked modus, waardoor assists meer gaan meetellen. Je kan in het nieuwe seizoen rewards verdienen door goed te spelen in ranked modus. Hier beneden zie je beter hoe de scores gaan werken. In deze Nachtbraker kom je meer te weten over het achtergrond verhaal van Crypto.

Apex Legends Season 3 ranked

Apex Legends Season 3: Meltdown is beschikbaar vanaf 1 oktober voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?