Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Apex Legends komt binnenkort naar Nintendo Switch

Apex Legends heeft een releasedatum ontvangen voor diens komst naar de Nintendo Switch. Dit is onthuld in een blogpost van Game Director Chad Grenier.

Toen de releasedatum van Apex Legends Season 8 onthuld werd, leek het dat Apex Legends ook op de Nintendo Switch beschikbaar zou zijn tegelijkertijd met de start van het nieuwe seizoen op 2 februari. Vandaag is onthuld in een blogpost van Game Director Chad Grenier dat Apex Legends inderdaad naar de Nintendo Switch komt, maar dan een maand later dan eerst het gerucht de ronde deed. Aangezien Apex Legends Season 8 dan al een tijdje uitgebracht is, krijgen spelers dertig gratis levels voor de Season 8 Battle Pass. De eerste twee weken kunnen Nintendo Switch-spelers ook dubbele XP verdienen.

Apex Legends Nintendo Switch2

Apex Legends is vanaf 9 maart wereldwijd beschikbaar op de Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?