Apex Legends heeft de 100 miljoen spelers bereikt

Geplaatst:

Apex Legends heeft de 100 miljoen spelers bereikt. Dit liet de ontwikkelaar onlangs weten via het Twitter kanaal van de game.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever EA maakten het nieuws over hun populaire battle royale game trots bekend via Twitter. De game heeft de grens van de 100 miljoen unieke spelers bereikt. Apex Legends vierde in februari nog tweejarige bestaan en is vanaf 9 maart 2021 beschikbaar geworden voor de Nintendo Switch. De ontwikkelaar van de game stelt zich dankbaar op en ziet dit als een beloning voor hun toewijding aan de ontwikkeling van de battle royale game. Om de community te bedanken hebben EA en Respawn samen een video gemaakt, die je kunt bekijken in het Twitter bericht hieronder.

Apex Legends bereikte op 14 april 2021 de 100 miljoen unieke spelers.

Bron: Apex Legends Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord