Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Apex Legends haalt 92 miljoen dollar op in eerste maand

Het succes van Apex Legends is ontegenzeggelijk, maar is nu ook in geld uit te drukken. In de eerste maand wist de free-to-play game een omzet van maar liefst 92 miljoen dollar te behalen.

Als je je bedenkt dat de game in de basis gratis is, dan is dat natuurlijk een immens groot bedrag. Volgens SuperData Research is het grootste deel van het bedrag afkomstig van console-gamers. Hiermee is Apex Legends de meest succesvolle free-to-play game tijdens de launch. In diezelfde maand bracht concurrent Fortnite met 100 miljoen dollar nog net iets meer in het laatje.

Apex Legends Bloodhound

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?