Apex Legends brengt King's Canyon map terug

Geplaatst:
Aangepast: 21 februari 2020 08:39

Apex Legends brengt de originele King's Canyon map terug. De map blijft echter niet lang speelbaar.

King's Canyon is een lange tijd de enige map geweest van Apex Legends. De map heeft door de eerste twee seizoenen heen flink wat veranderingen ondergaan. Eind vorig jaar was het echter gedaan met King's Canyon. Met de ingang van Season 3 kreeg Apex Legends een nieuwe map, genaamd World's Edge. Respawn Entertainment heeft onlangs echter bekendgemaakt dat de originele King's Canyon map, voor alle veranderingen, vanaf vandaag speelbaar is gedurende een tijdelijk event. Eerder was King's Canyon ook al teruggekeerd naar Apex Legends, onder andere tijdens het Halloween-evenement. Dit was echter een aangepaste map, die speciaal voor het evenement was ontworpen. Vandaag is het de eerste keer dat de originele King's Canyon map weer te spelen is sinds Season 3.

Apex Legends is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De King's Canyon map is vanaf vandaag tot en met 24 februari beschikbaar.

Bron: Respawn Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord