Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Apex Legends brengt King's Canyon map terug

Apex Legends brengt de originele King's Canyon map terug. De map blijft echter niet lang speelbaar.

King's Canyon is een lange tijd de enige map geweest van Apex Legends. De map heeft door de eerste twee seizoenen heen flink wat veranderingen ondergaan. Eind vorig jaar was het echter gedaan met King's Canyon. Met de ingang van Season 3 kreeg Apex Legends een nieuwe map, genaamd World's Edge. Respawn Entertainment heeft onlangs echter bekendgemaakt dat de originele King's Canyon map, voor alle veranderingen, vanaf vandaag speelbaar is gedurende een tijdelijk event. Eerder was King's Canyon ook al teruggekeerd naar Apex Legends, onder andere tijdens het Halloween-evenement. Dit was echter een aangepaste map, die speciaal voor het evenement was ontworpen. Vandaag is het de eerste keer dat de originele King's Canyon map weer te spelen is sinds Season 3.

Apex Legends is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De King's Canyon map is vanaf vandaag tot en met 24 februari beschikbaar.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?