Apex Legends' Battle Pass vanaf morgen beschikbaar

Geplaatst: 18 maart 2019 20:20
Aangepast: 18 maart 2019 20:20

Vanaf morgen kunnen de Apex Legends liefhebbers aan de slag met het eerste seizoen van de battle pass. Naast een hoeveelheid aan cosmetische items, brengt de battle pass ook het nieuwe personage Octane met zich mee.

Middels een korte video op het officiële Twitteraccount van Apex Legends is bekendgemaakt dat het eerste seizoen van de battle pass vanaf morgen live is. Het seizoen heet Wild Frontier en brengt nieuwe items, poses en skins met zich mee. Door een battle pass aan te schaffen kun je unieke beloningen vrijspelen door XP te vergaren. Door je battle pass naar een hoger level te brengen kun je over het gehele eerste seizoen meer dan honderd items unlocken.

Het eerste seizoen Wild Frontier en daarmee de battle pass zijn vanaf morgen beschikbaar. De battle pass kost 950 Apex Coins, wat ongeveer gelijk staat aan €9,50.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord