Ape Escape komt naar de PlayStation 3

Ape Escape was een succesvolle game van Sony, welke destijds op de PlayStation verscheen en later haar uitstapje deed naar de PlayStation 2 en PSP.

Sony heeft al een paar keer gehint naar een nieuwe Ape Escape game, maar een officiële aankondiging bleef uit.

Zojuist verscheen er op het Twitter-account van de ApeClub, het officiële Twitter-account van Sony's Ape-Club, een tweet dat Ape Escape tussen het tweede en het vierde kwartaal van 2010 zal verschijnen.

Ape Escape PS3 - release date now Q2 - Q4 2010

De PlayStation Move is mogelijk een uitkomst voor Sony om de game naar de PlayStation 3 te halen. Meer informatie over de game volgt ongetwijfeld op de E3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?