APB systeemeisen bekend

Afgelopen week kon je in de preview van Klaas lezen wat zijn verwachtingen zijn omtrent de game All Points Bulletin, welke straks online speelbaar zal zijn.

Zojuist heeft Realtime Worlds de minimale systeemeisen van de game APB bekendgemaakt.

Core 2 Duo 2Ghz of vergelijkbare AMD-processor
2GB RAM (3GB voor Vista 64 / Windows 7 64)
nVidia GeForce 7800 - 256MB
20GB vrije harde schijfruimte

Naast het in bezit hebben van een headset en microfoon zal je ook moeten beschikken over een internetverbinding.

Na verwachting is de game 2 juli verkrijgbaar voor de pc. net als World of Warcraft zal bètaald moeten worden in vorm van een abonnement per maand, om de game online te kunnen spelen. Wanneer jouw in-game karakter voldoende Realtime Points heeft opgeleverd kun je deze ook weer inruilen voor speeltijd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?