AOC brengt AG273QX monitor op de markt

AOC brengt met de feestdagen in het verschiet een nieuwe competitieve monitor op de markt; de AG273QX. Bij de ontwikkeling is met vrijwel alle facetten rekening gehouden.

De monitor heeft namelijk een verversingssnelheid van 165 Hz en een 1ms MPRT-responstijd. Dit maakt dat dit scherm uitermate geschikt is om competitief op te gamen. Het 27-inch VA-paneel beschikt over een QHD-resolutie (2560x1440). De monitor is voorzien van de AMD FreeSync 2 HDR-functie. Het platte scherm is aan de achterkant uitgevoerd met aanpasbare RGB-verlichting Light FX. De dubbele intrekbare headsethouders en de handige draaggreep zorgen voor veel gebruiksgemak.

AOC Monitor2

De AG273QX komt in november op de markt voor een prijs van 509 euro.

BRON AOC

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?