Anti-cheat systeem VALORANT pakt cheaters na release zelf aan

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2020 09:11

De release van VALORANT is aanstaande en daarmee komt een grote verandering in het Vanguard-systeem. Het anti-cheat systeem van VALORANT pakt cheaters na de release namelijk zelf aan.

De nieuwe shooter van Riot Games, VALORANT, is ontzettend populair en heeft gedurende de bèta-periode veel stof doen opwaaien. Een groot deel van de community was het namelijk niet eens met de werking van Vanguard, het anti-cheat systeem van VALORANT. Eerder heeft Riot Games aangegeven het anti-cheat systeem aan te pakken, zodat deze niet meer continu op de achtergrond aan het draaien is. Wanneer VALORANT volgende week uitkomt, wordt er echter nog een verandering aangebracht in de Vanguard-software. Vanguard was tot nu toe slechts verantwoordelijk voor het opsporen van cheaters. Het verbannen van deze cheaters gebeurde namelijk altijd nog door een team van mensen die de rapporten van Vanguard individueel beoordeelden. Wanneer VALORANT straks officieel uit is, gebeurt ook het verbannen van cheaters geheel automatisch. Volgens Riot Games wordt de spelersbasis van VALORANT straks wanneer de game uit is veel groter en moet de ontwikkelaar dus agressiever, grootschaliger en meer geautomatiseerd optreden om de cheaters tegen te houden.

VALORANT verschijnt 2 juni voor de pc.

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord