Anthology of Fear komt ook naar Nintendo Switch

Geplaatst: 11 september 2019 21:10

Indie-ontwikkelaar RG Crew heeft Anotholgy of Fear vorige maand aangekondigd voor de pc, zojuist hebben ze bevestigd dat de game ook naar de Nintendo Switch komt.

Antohology of Fear is een first-person psychologisch horror verhaal verteld vanuit drie verschillende perspectieven. Iedere verhaallijn is onafhankelijk van de andere twee en bevat eigen gameplay elementen. Het eerste verhaal speelt zich af in de twintigste eeuw, ergens in een afgelegen bos in Siberië. Overleven in de wildernis en alles wat daarbij komt kijken treden jou als speler tegemoet. Het tweede verhaal speelt rond dezelfde tijd af in een huis waar vervreemding de boventoon voert en tot slot houdt het derde verhaallijn zich bezig met het thema herinneringen. De trailer, die in augustus werd getoond, kun je hieronder bekijken.

Anthology of Fear verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 voor de pc, de game verschijnt zes maanden later ook voor de Nintendo Switch.

Bron: Ultimate Games
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthology of Fear

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord