Anthem sluit EA show af met een klapper

Geplaatst:
Aangepast: 29 juni 2018 14:28

Ook de grootste game in de Electronic Arts line-up doet zijn intrede op de E3. Bioware's Anthem doet veel gamers in de zaal kwispelen van geluk en het is duidelijk zichtbaar waarom. Endelijk krijgen we meer te zien van de titel middels een schitterende trailer en komen we de exacte releasedatum te weten!

Bioware staat bekend om fantastische titels zoals Mass Effect en Dragon Age. Anthem is al een flinke tijd in ontwikkeling en de beelden zijn dan ook veelbelovend. Ook in dit verhaal krijgt het verhaal een prominente rol. De wereld oogt prehistorisch, maar de pakken van de personages doen dat totaal niet. De zogeheten Javelins moeten de mensen beschermen tegen de wrede weersomstandigheden en de constant veranderende wereld. Er zijn vier verschillende Javelins en jij als contractor krijgt de optie om alle vier te gebruiken. De game moet een flink aantal jaar meegaan. Het bevat namelijk een groot online component. Dit geeft Bioware de mogelijkheid om de game altijd aan te blijven vullen. EA heeft geleerd van de fouten van afgelopen jaar, de game bevat namelijk geen lootboxes. Wel bevat Anthem cosmetische items die zijn aan te schaffen.

Anthem verschijnt op 22 februari 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer