Anthem minder focus op verhaal en krijgt demo

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 22:34

Bioware heeft in een recent interview aangegeven dat Anthem minder focus heeft op het verhaal. Tevens krijgt de game een demo die dichtbij de release uit moet komen.

De game staat bekend als 'een multiplayer-variant van Mass Effect' en als je de game op het eerste gezicht moet beoordelen is dat het ook. Niemand heeft de game tot heden gespeeld, behalve enkele genodigden op beurzen zoals gamescom. In een interview heeft Jonathan Warner aangegeven dat het verhaal an sich wel uniek moet zijn, maar Anthem krijgt minder focus op het verhaal. Althans, Mass Effect staat bekend om de vele extra verhaallijnen waar Anthem dit niet krijgt. Uiteraard kunnen we een goed verhaal verwachten, maar de focus is op online en samenhang met medespelers. Unieke grootschalige én gelijktijdige evenementen moeten de beleving maken.

Als ik zijn woorden dan moet interpreteren, lijkt het mij vooral dat Anthem een mengelmoes wordt van Mass Effect, Destiny en World of Warcraft. Dit zijn allen gewoon sterke games. Als Bioware dit goed aanpakt, kunnen zij goud in handen hebben. En toch, hoe graag ik de game ook wil spelen, ben ik toch argwanend op het eindproduct. Wat jullie?

Bron: VG247
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord