Anthem crasht PlayStation 4-systemen

Geplaatst:

Het langverwachte Anthem is inmiddels een paar weken uit. Helaas zit de game nog vol met bugs en PlayStation 4-systemen ondervinden zelfs volledige systeemcrashes door de game.

Tijdens de lancering kreeg Anthem al een enorme Day One-patch om de verschillende bugs te verhelpen. Helaas heeft dat lang niet alle bugs en crashes uit de game kunnen halen. In zijn review van Anthem meldt Timo bijvoorbeeld ook dat hij last had van verschillende bugs en crashes tijdens het spelen van de game. Nu melden verschillende PlayStation 4-gebruikers op Reddit en social media dat de game een volledige systeemcrash veroorzaakt op de console van Sony. Het gaat dus in dit geval niet alleen om de game die zichzelf afsluit, maar de volledige console die ermee stopt. De PlayStation 4 moet zich dan opnieuw opstarten en herstellen, net alsof je de stekker uit het stopcontact hebt gehaald. Sommige gebruikers op Reddit melden dat ze een restitutie van het aankoopbedrag van hun digitale download van Anthem hebben ontvangen van Sony, na het melden van de systeemcrashes. Andere gebruikers melden echter dat Sony niets voor hen kon betekenen en enkel het advies gaven de game maar gewoon niet meer te spelen. EA en Bioware hebben nog niet aangegeven met een oplossing voor deze systeemcrashes te komen.

Anthem is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hoewel de game op elk platform last heeft van bugs en crashes, lijkt het probleem momenteel voor PlayStation 4-gebruikers het grootst te zijn.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord