Anno: Create A New World

  • Ontwikkelaar Keen Games
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno voor Nintendo Wii

Nintendo Wii komt nu met een nieuwe game namelijk Anno: Create a New World. De meesten kennen Anno natuurlijk al van de PC en er was ook al een deel voor de Nintendo DS. Dit beviel erg goed bij veel gamers en daarom komt Anno nu naar de Nintendo Wii.

Het deel voor op de Nintendo Wii is helemaal in cartoon stijl. Meer details zijn op dit moment nog niet bekend. Hier zijn wel alvast wat screenshots van de game:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?