Anno 1800 uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2019 20:15

Ubisoft heeft zojuist aangekondigd dat ze meer tijd nodig hebben voor de strategiegame Anno 1800 en daarom hebben ze de game met een kleine twee maanden uitgesteld.

Anno 1800 kreeg afgelopen gamescom een releasedatum toebedeeld op 26 februari 2019 aanstaande. Helaas voor de fans, want de game is uitgesteld naar april 2019. De Franse uitgever laat weten dat ze meer tijd nodig hebben om de laatste puntjes op de i te zetten.

In de game kun je de 19e eeuw ontdekken, de tijd van de industriële revolutie en diplomatie. Anno 1800 bevat naast nieuwe elementen ook bestaande functies uit voorgaande Anno-games. Zo kun je in Anno 1800 Zuid-Amerika ontdekken met verschillende expedities. In de nieuwe Expeditie-functie stuur je je bemanning in Anno 1800 uit over de hele wereld op zoek naar roem en fortuin.

Ik ben al uitvoerig met de game aan de slag geweest afgelopen week. In mijn preview lees je alles over Anno 1800.

Anno 1800 verschijnt nu op 16 april 2019 exclusief op de pc.

Bron: Ubisoft
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord