Anno 1800: Tourist Season

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Anno 1800: Tourist Season releasedatum vrijgegeven

In de nieuwe blogpost op Anno Union heeft Ubisoft de releasedatum van Anno 1800: Tourist Season vrijgegeven. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe de nieuwe bussen gaan werken.

Anno 1800: Tourist Season wordt de tweede uitbreiding die onderdeel is van Anno 1800: Season Pass 3. De eerste uitbreiding genaamd DockLands, kwam in februari al uit en legde de focus op de haven. Tourist Season gaat een andere route op en brengt nogal kieskeurige toeristen naar je eiland in de Oude Wereld. Zij moeten tevreden gehouden worden met allemaal speciale gebouwen, zoals een hotel en restaurant. Omdat ze geen zin hebben om veel te lopen moeten de gebouwen vlak bij een busstation worden gebouwd. In de blog is te lezen dat de bussen niet op brandstof rijden. De reden hiervoor is dat de benzinepompen in het midden van de stad en vlak bij de locaties een te grote negatieve impact hebben op de stad.

Ondertussen is Blue Byte ook bezig met twee nieuwe cosmetic packs, die later dit jaar uitkomen.
Anno 1800: Tourist Season verschijnt op 25 mei voor de pc. De dlc is onderdeel van Season Pass 3, maar is ook apart verkrijgbaar.

BRON Anno Union

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?