Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno 1800: The High Life heeft een releasedatum

Ubisoft heeft via Twitter en een blog de releasedatum van Anno 1800:The High Life bekendgemaakt. Dit wordt de laatste uitbreiding als onderdeel van Anno 1800: Season Pass 3. De uitbreiding verschijnt deze maand nog.

The High Life is de derde en laatste uitbreiding van het derde jaar van Anno 1800 en geeft spelers de mogelijkheid om de hoogte in te bouwen. De uitbreiding focust zich dan ook op de late-game, zodat je meer mensen in de stad kwijt kunt. De wolkenkrabbers zijn geïnspireerd op de wolkenkrabbers die in de negentiende en twintigste eeuw werden gebouwd in Amerika. De wolkenkrabbers worden echter niet goedkoop, maar krijgen wel specifieke voordelen die gebaseerd zijn op de plek waar ze staan. Elke wolkenkrabber heeft vijf niveau's, waardoor elk niveau ervoor zorgt dat de wolkenkrabber net wat hoger wordt. Twee uitbreidingen gingen Anno 1800: The High Life al voor. In Tourist Season werd het mogelijk om toeristen naar je stad te lokken, terwijl in Anno 1800: Docklands het de bedoeling is om een bruisende haven te creëren.

The High Life uitbreiding voor Anno 1800 verschijnt op 31 augustus voor de pc en is onderdeel van Season Pass 3. De uitbreiding is daarnaast los verkrijgbaar.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?