Anno 1800: Season Pass 4 uitbreidingen onthuld

Geplaatst: 2 april 2022 14:50

In december werd de Anno 1800: Season Pass 4 onthuld. De korte teaser toonde nog niet heel veel, maar gelukkig heeft Blue Byte deze week de drie uitbreidingen volledig onthuld.

Het vierde jaar van Anno 1800 staat volledig in het teken van de Nieuwe Wereld en elke uitbreiding brengt een nieuw scenario naar de game. De eerste uitbreiding verschijnt deze maand nog en heeft de naam Seeds of Change. In deze uitbreiding wordt het mogelijk om beer te brouwen in de Nieuwe Wereld, maar daarvoor moet je wel eerst de Hacienda bouwen. Wat een landgoed is waar ook een nieuw beleid bij komt kijken. De uitbreiding geeft dus een boost aan de landbouwproductie. Het nieuwe scenario is de Seasons of Silver, waar je onder slechte omstandigheden de zilver quota moet halen. In de zomer van 2022 verschijnt de Empire of the Skies uitbreiding. Hiermee wordt het mogelijk om luchtschepen te bouwen om werknemers en goederen te verplaatsen. Aan het eind van het jaar komt de laatste uitbreiding naar Anno 1800. In New Worlds Rising vindt de industriële revolutie eindelijk plaats in de Nieuwe Wereld. Er worden nieuwe eilanden toegevoegd om meer ruimte te bieden en er komt een nieuwe bevolkingslaag. De scenario's van de laatste twee uitbreidingen zijn nog niet bekend. Eerder dit jaar werd ook al de Anno 1800: Cosmetic DLC roadmap voor 2022 bekendgemaakt.

onbekend

De Seeds of Change uitbreiding verschijnt op 12 april. De uitbreidingen Empire of Skies en New World Rising staan gepland voor de zomer en laat 2022. De uitbreidingen zijn los te verkrijgen of je kunt kiezen voor de Season Pass 4 bundel die 25 euro gaat kosten.

Bron: Anno Union

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord