Anno 1800: Season Pass 4 onthuld

Geplaatst:

Anno 1800 liefhebbers kunnen weer volop aan de slag in 2022, want Ubisoft heeft de Anno 1800: Season Pass 4 onthuld. En er is direct al een kleine teaser beschikbaar.

Anno 1800: Season Pass 3 stond volop in het teken van de Oude Wereld, maar Anno 1800: Season Pass 4 brengt juist nieuwe mogelijkheden naar de Nieuwe Wereld. De Season Pass gaat weer bestaan uit drie uitbreidingen die ook komen met speciale scenario's. De scenario's zijn nieuw in Anno 1800 en worden met de gratis Eden Burning scenario geïntroduceerd op 14 december. Het houdige probleem van de Nieuwe Wereld is dat de eilanden nogal klein zijn. Ubisoft heeft daarom laten weten dat hier rekening mee wordt gehouden. Hoewel we nog tot maart moeten wachten tot er meer informatie over de uitbreidingen wordt gedeeld, verschijnt de eerste Cosmetic Pack van 2022 al in februari. De teaser licht al een tipje van de sluier op. Zo lijkt het erop dat de haven wordt uitgebreid, zien we molens, nieuwe fabrieken en zelfs een luchtschip verschijnen.

In maart wordt er meer informatie gedeeld over de drie uitbreidingen die onderdeel zijn van Season Pass 4. De Eden Burning scenario verschijnt op 14 december en is gratis.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord