Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno 1800 krijgt twee nieuwe Cosmetic Packs

Anno 1800 krijgt er in 2021 weer twee Cosmetic Packs bij. Net zoals vorig jaar krijgen de spelers de mogelijkheid om hun stem uit te brengen.

Dat Anno 1800 nog voor een jaar wordt ondersteund werd al duidelijk door de aankondiging van Season Pass 3. Naast de drie grote uitbreidingen die dit jaar uitkomen, heeft Ubisoft aangekondigd nog twee Cosmetic Packs uit te brengen. Deze speciale packs zijn geen onderdeel van de Season Pass en zijn puur gericht op decoraties. Het is te vergelijken met de winnaars van vorige jaar de Cosmetic Packs City Lights en Amusements pack. Dit jaar kunnen spelers kiezen uit vijf thema's. De twee winnaars worden door BlyeByte en Ubisoft ontwikkelt en uitgebracht. Zo kun je kiezen voor Vibrant Cities dat skins brengt voor verschillende gebouwen. Het New World Pack dat nieuwe decoraties toevoegt voor de Nieuwe Wereld. Het Pedestrian Zone Pack, die vooral gericht is op de voetgangers door het toevoegen van bruggen en standbeelden. Als vierde het griezelige Eldritch Pack en als laatste het Big Top Pack, dat het circus brengt naar jouw stad.

Het is nog niet bekend wanneer de Cosmetic Packs uitkomen, maar spelers kunnen tot 22 april hun stemmen uitbrengen. Prime Gaming Members kunnen daarnaast het Vehicle Liveries Pack voor Anno 1800 oppakken dat bestaat uit dertig skins voor verschillende voertuigen.

BRON Anno Union

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?