Anno 1404

  • Ontwikkelaar Related Designs Software
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Anno 1404 zit in de pijpleiding

Vandaag heeft Ubisoft laten weten een vers glas zuivel uit de Anno-Koe te gaan melken. Anno 1404 gaat dit deel heten.

Ubisoft claimt dat we veel originele mogelijkheden zullen krijgen, waarmee de serie naar een nieuw niveau getild gaat worden. We zoeken ditmaal het oosten op waar we dieper op handel, diplomatie en economie ingaan om je eigen stad op te bouwen tot een metropool.

Anno 1404 gaat maart 2009 het daglicht zien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?