Animatiefilm van Dragon Age onderweg

BioWare is in samenwerking met FUNimation Entertainment begonnen aan een animatiefilm over de Dragon Age game. In 2011 zal de film worden uitgebracht. Bioware's Executive Producer Mark Darrah and Creative Director Mike Laidlaw werken speciaal aan deze animatiefilm met als doel het verhaal verder uit te breiden.

Anime is a great medium for us to continue the robust Dragon Age story. Partnering with FUNimation ensures that we are delivering the exceptional quality and entertainment value that our Dragon Age fans expect.

Aldus Mark Darra, die veel zin heeft in de productie. Electronic Arts, de uitgever van BioWare titels als Mass Effect 1 en 2 heeft al eerder animatiefilms uitgebracht van Dead Space en Dante's Inferno.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?