Animatiefilm G-Force krijgt ook game

Van de animatiefilm G-Force, die later dit jaar in de bioscoop verschijnt, gaat ook een game uitkomen voor de verschillende platformen (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii en DS). G-Force de game gaat hoogstwaarschijnlijk in juli worden uitgebracht. Dit heeft Disney onlangs naar buiten gebracht.

In de game trek je ten strijde met een groepje cavia's die de wereld moeten redden van kwaadaardige keukenapplicaties. De game wordt ontwikkeld door Eurocom, eerder verantwoordelijk voor games als Pirates of the Caribbean: At World's End en de Olympische Spelen 2008.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?