Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack weer te koop

Geplaatst:

Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack wordt opnieuw uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons. Dit pack is in samenwerking met het Japanse bedrijf Sanrio, bekend van onder andere Hello Kitty, ontwikkeld.

Nintendo heeft vandaag niet alleen de nieuwe carnaval-update voor Animal Crossing: New Horizons bekendgemaakt. Er is namelijk ook onthuld dat er een nieuwe amiibo-pack naar de simulatiegame komt in maart. Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack, zoals dit pack heet, bevat zes amiibo-kaarten uit de Sanrio Collaboration-serie en werd al eens eerder uitgebracht voor Animal Crossing: New Leaf. Deze zes amiibo zijn Rilla, Marty, Étoile, Chai, Chelsea en Toby. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op personages van het Japanse bedrijf Sanrio. Zo is Rilla gebaseerd op Hello Kitty en Chelsea op My Melody.

Vanaf 26 maart is het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack bij sommige Europese winkels en online verkrijgbaar. Meer details over welke games allemaal compatibel zijn worden later onthuld.

Bron: Nintendo Nederland
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord