Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack weer te koop

Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack wordt opnieuw uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons. Dit pack is in samenwerking met het Japanse bedrijf Sanrio, bekend van onder andere Hello Kitty, ontwikkeld.

Nintendo heeft vandaag niet alleen de nieuwe carnaval-update voor Animal Crossing: New Horizons bekendgemaakt. Er is namelijk ook onthuld dat er een nieuwe amiibo-pack naar de simulatiegame komt in maart. Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack, zoals dit pack heet, bevat zes amiibo-kaarten uit de Sanrio Collaboration-serie en werd al eens eerder uitgebracht voor Animal Crossing: New Leaf. Deze zes amiibo zijn Rilla, Marty, Étoile, Chai, Chelsea en Toby. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op personages van het Japanse bedrijf Sanrio. Zo is Rilla gebaseerd op Hello Kitty en Chelsea op My Melody.

Vanaf 26 maart is het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack bij sommige Europese winkels en online verkrijgbaar. Meer details over welke games allemaal compatibel zijn worden later onthuld.

BRON Nintendo Nederland

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?