Check hier alle e3 2019-content

Animal Crossing Pocket Camp en Fire Emblem Heroes niet meer beschikbaar in België

Animal Crossing Pocket Camp en Fire Emblem Heroes zijn binnenkort niet meer beschikbaar in België. Dat maakte Nintendo België vandaag op haar website bekend.

Animal Crossing Pocket Camp en Fire Emblem Heroes zijn twee mobile games van de Japanse gamegigant. De reden dat deze apps uit België verdwijnen, is de nieuwe wetgeving die is aangenomen rondom lootboxen. Deze wet verbiedt lootboxen in België en omdat in zowel Fire Emblem Heroes als Animal Crossing Pocket Camp lootboxen zitten, heeft Nintendo besloten om de service van Animal Crossing Pocket Camp en Fire Emblem Heroes stop te zetten.

Animal Crossing en Fire Emblem Heroes zijn nog tot 27 augustus beschikbaar in België.

BRON Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?