Animal Crossing: New Horizons updates in 2021

Geplaatst:
Aangepast: 21 december 2020 14:28

Animal Crossing: New Horizons krijgt in 2021 nog evenveel updates als afgelopen jaar, liet Doug Bowser van Nintendo onlangs weten tijdens een interview.

Bowser vertelde tijdens het interview ook dat user-generated content een grote factor is in het tevreden houden van de community van New Horizons. Daarom zal de game in 2021 nog even regelmatig updates ontvangen als dit jaar het geval was. De game kreeg in 2020 allerlei soorten updates, waaronder seizoensgebonden updates, zoals de winter update die begin december verscheen. Deze updates voegden echt nieuwe eilanden toe aan de game. Daarnaast kreeg New Horizons ook kleinere updates, die vooral nieuwe aspecten aan de game toevoegden, zoals de mogelijkheid om te duiken en nieuwe potentiële bewoners voor jouw eiland. Het is goed om te horen dat Nintendo van plan is om het rijke update-schema aan te houden in het nieuwe jaar.

Animal Crossing: New Horizons kwam uit op 20 maart 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord