Animal Crossing: New Horizons maakt Mr. Resetti werkloos

Geplaatst: 17 juni 2019 11:55

Een nieuwe feature in het aankomende Animal Crossing-deel betekent slecht nieuws voor een van de meest bijzondere Animal Crossing-dieren. Animal Crossing: New Horizons maakt Mr. Resetti namelijk werkloos.

In de huidige maatschappij lijkt het steeds lastiger aan een baan te komen of er een te kunnen blijven behouden. Ook in het aandoenlijke Animal Crossing lijkt dit de werkelijkheid. Het nieuwste deel dat volgend jaar op de Nintendo Switch verschijnt, maakt namelijk gebruik van een autosave-functie. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat de boze mol, Mr. Resetti, effectief zijn baan verliest. De mol zorgde er in de vorige delen namelijk voor dat je ontmoedigd werd je game af te sluiten zonder eerst je voortgang op te slaan. In een interview met nieuwssite Mashable geeft Nintendo-ontwikkelaar Aya Kyogoku aan dat Animal Crossing: New Horizons een autosave-functie gaat krijgen en het boze geschreeuw van Mr. Resetti dus niet meer nodig gaat zijn. Ze geeft hierbij echter wel aan dat Mr. Resetti op zoek wil naar een nieuwe baan en hij in de nieuwe game waarschijnlijk een andere rol gaat aannemen.

Animal Crossing: New Horizons verschijnt 20 maart 2020 voor de Nintendo Switch. Hopelijk heeft Mr. Resetti tegen die tijd zijn nieuwe rol gevonden op het Animal Crossing-eiland.

Bron: Mashable
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord