Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing: New Horizons maakt Mr. Resetti werkloos

Een nieuwe feature in het aankomende Animal Crossing-deel betekent slecht nieuws voor een van de meest bijzondere Animal Crossing-dieren. Animal Crossing: New Horizons maakt Mr. Resetti namelijk werkloos.

In de huidige maatschappij lijkt het steeds lastiger aan een baan te komen of er een te kunnen blijven behouden. Ook in het aandoenlijke Animal Crossing lijkt dit de werkelijkheid. Het nieuwste deel dat volgend jaar op de Nintendo Switch verschijnt, maakt namelijk gebruik van een autosave-functie. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat de boze mol, Mr. Resetti, effectief zijn baan verliest. De mol zorgde er in de vorige delen namelijk voor dat je ontmoedigd werd je game af te sluiten zonder eerst je voortgang op te slaan. In een interview met nieuwssite Mashable geeft Nintendo-ontwikkelaar Aya Kyogoku aan dat Animal Crossing: New Horizons een autosave-functie gaat krijgen en het boze geschreeuw van Mr. Resetti dus niet meer nodig gaat zijn. Ze geeft hierbij echter wel aan dat Mr. Resetti op zoek wil naar een nieuwe baan en hij in de nieuwe game waarschijnlijk een andere rol gaat aannemen.

Animal Crossing Mr Resetti

Animal Crossing: New Horizons verschijnt 20 maart 2020 voor de Nintendo Switch. Hopelijk heeft Mr. Resetti tegen die tijd zijn nieuwe rol gevonden op het Animal Crossing-eiland.

BRON Mashable

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?