Animal Crossing: New Horizons krijgt verjaardags update

Geplaatst:

Animal Crossing: New Horizons krijgt een grote update om diens eerste verjaardag te vieren. De update voegt flink wat nieuwe functies toe, waaronder nieuwe items met Sanrio-thema, een geüpgraded Custom Design app voor je Nook Phone en meer design slots.

Je krijgt vijftig extra slots voor zowel normale- als pro custom designs middels een upgrade die tweeduizend Nook Points kost bij de kiosk in Resident Services. Je kunt nu ook meer objecten, zoals paraplu's, kleine vlaggen, uchiwa en fotolijstjes aanpassen. Er komen ook seizoensitems aan zoals een scheetkussen voor 1 april en gala items voor de lente. Daarnaast wordt zoals eerder aangekondigd het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack weer uitgebracht.

De Animal Crossing: New Horizons verjaardags update komt uit op 18 maart. Het scheetkussen is er van 26 maart tot 1 april en Gala items zijn er van 1 tot 30 april. Vanaf 26 maart is het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack bij sommige Europese winkels en uiteraard ook online verkrijgbaar.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord