Animal Crossing: New Horizons
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Animal Crossing: New Horizons beste Switch release

Animal Crossing: New Horizons is Japan's best verkochte Nintendo Switch game sinds de release. Het Japanse gaming tijdschrift Famitsu meldde dat er 1,88 miljoen exemplaren zijn verkocht in drie dagen.

In Animal Crossing: New Horizons reis je af naar een eiland waar je je eigen paradijs kunt opbouwen. In drie dagen tijd heeft de game de top behaald qua verkoopvolume per week (en de week is nog niet eens voorbij). Het record stond voorheen op naam van de Switch games Pokémon Sword en Shield. De reden van de grote verkoop kan komen de coronacrisis waar we ons nu in bevinden. Het sociale leven is in meer of mindere mate opgehouden in ons dagelijks leven, maar dat geldt niet voor de Animal Crossing liefhebbers. Zij konden ook allemaal profiteren van de day one bonus voor Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing New Horizons4

Animal Crossing: New Horizons is uitgebracht op 20 maart 2020 en speelbaar op de Nintendo Switch.

BRON Famitsu

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?