Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing laat je nu de UI verbergen in camera modus

Animal Crossing: New Horizons laat je nu eindelijk de UI verbergen wanneer je in camera modus bent. Wat eerst alleen een onbedoelde bug was is nu een officiële feature van de game.

De laatste update van Animal Crossing heeft veel goede veranderingen met zich mee gebracht. Zo kun je de camera modus nu veel beter gebruiken, omdat je de UI kunt verbergen. Eerst was dit alleen mogelijk via een bug in de game. Hierdoor kon je met jouw Nook Phone de UI verwijderen zodat je betere foto's kon maken. Nu heb je daar alleen nog een druk op de rechter stick voor nodig. Naast deze nieuwe feature kun je in de game nu ook duiken, zeewezens vangen en nieuwe bewoners voor je eiland vinden. En in augustus kun je gaan genieten van wekelijkse vuurwerkshows. De camera modus fix is niet de grootste toevoeging van de updates, maar wel één van de meest gevraagde.

De laatste Summer update van Animal Crossing: New Horizons ging vandaag live.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?