Animal Crossing laat je nu de UI verbergen in camera modus

Geplaatst:
Aangepast: 30 juli 2020 14:52

Animal Crossing: New Horizons laat je nu eindelijk de UI verbergen wanneer je in camera modus bent. Wat eerst alleen een onbedoelde bug was is nu een officiële feature van de game.

De laatste update van Animal Crossing heeft veel goede veranderingen met zich mee gebracht. Zo kun je de camera modus nu veel beter gebruiken, omdat je de UI kunt verbergen. Eerst was dit alleen mogelijk via een bug in de game. Hierdoor kon je met jouw Nook Phone de UI verwijderen zodat je betere foto's kon maken. Nu heb je daar alleen nog een druk op de rechter stick voor nodig. Naast deze nieuwe feature kun je in de game nu ook duiken, zeewezens vangen en nieuwe bewoners voor je eiland vinden. En in augustus kun je gaan genieten van wekelijkse vuurwerkshows. De camera modus fix is niet de grootste toevoeging van de updates, maar wel één van de meest gevraagde.

De laatste Summer update van Animal Crossing: New Horizons ging vandaag live.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord