Animal Crossing: Let's Go To The City

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing komt voor de Wii

Animal Crossing is een game die sinds de Nintendo 64 al op de markt is. Nadat hij daarna op zo'n beetje alle Nintendo consoles met een nieuw deel is verschenen, kan natuurlijk de Wii niet achterblijven, en daarom is nu dan ook Animal Crossing: City Folk aangekondigd.

In deze nieuwe game komen een aantal feestdagen uit het originele Animal Crossing terug. Katsuya Eguchi had het in een interview bijvoorbeeld over Pasen en kerstmis. We kunnen dit nieuwe deel in de serie verwachten op 16 november van dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?