Animal Crossing: Let's Go To The City

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing in december

Dat Animal Crossing naar de Wii komt is op te maken uit het verslag dat Nintendo in januari van dit jaar heeft gepresenteerd. Niet alleen vinden we hierin de financiële resultaten van Nintendo, diep verborgen vinden we ook een lijst met spellen die worden gereleased in Japan in 2008. Eén van de spellen op deze lijst is Animal Crossing. Of en wanneer deze naar Nederland zal komen is de grote vraag...

Bij Animal Crossing op de Game Cube ben je één van de bewoners van een vrolijk dierendorpje. In dit simulatie spel kun je naast het inrichten van je huisje en het vervullen van de opdrachten van mede-bewoners, ook bomen kweken, vlinders vangen, fossielen opgraven en vissen.

Er is een sterk vermoeden dat Animal Crossing in december 2008 in de schappen zal liggen: de Japanse Club Nintendo heeft een kalender vrijgegeven met daarop de bekende figuren uit de spellen die in 2008 worden uitgegeven. Bij de maand april staan de bekende figuren uit Mario Kart, bij de maand december staan de figuren uit Animal Crossing... Toeval?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?