Animal Crossing in december

Geplaatst: 10 april 2008 23:41
Aangepast: 12 mei 2018 11:36

Dat Animal Crossing naar de Wii komt is op te maken uit het verslag dat Nintendo in januari van dit jaar heeft gepresenteerd. Niet alleen vinden we hierin de financiële resultaten van Nintendo, diep verborgen vinden we ook een lijst met spellen die worden gereleased in Japan in 2008. Eén van de spellen op deze lijst is Animal Crossing. Of en wanneer deze naar Nederland zal komen is de grote vraag...

Bij Animal Crossing op de Game Cube ben je één van de bewoners van een vrolijk dierendorpje. In dit simulatie spel kun je naast het inrichten van je huisje en het vervullen van de opdrachten van mede-bewoners, ook bomen kweken, vlinders vangen, fossielen opgraven en vissen.

Er is een sterk vermoeden dat Animal Crossing in december 2008 in de schappen zal liggen: de Japanse Club Nintendo heeft een kalender vrijgegeven met daarop de bekende figuren uit de spellen die in 2008 worden uitgegeven. Bij de maand april staan de bekende figuren uit Mario Kart, bij de maand december staan de figuren uit Animal Crossing... Toeval?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: Let's Go To The City

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii

Releasedatum

5 december 2008

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer