Animal Crossing: Let's Go To The City

  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 5 december 2008
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE

Animal Crossing: City Folk nog eind 2008

Zojuist heeft Nintendo bekendgemaakt dat Animal Crosing: City Folk aan het eind van dit jaar gaat verschijnen voor de Nintendo Wii.

Animal Crosing: City Folk zal inclusief WiiSpeak verkrijgbaar zijn. Hoeveel deze bundel gaat kosten is nog niet bekend. Zoals gewoonlijk kun je weer allerlei wedstrijdjes organiseren, met vrienden praten en nog veel meer.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?