Andere tarieven voor Microsoft Points

Als je even snel Microsoft Points wilt kopen in Xbox Live Marketplace doe je dat met tarieven in het veelvoud van 500. Dit komt niet zo handig uit, omdat een gemiddelde Arcade game 400- of 800 Microsoft Points kost. Microsoft heeft nu de tarieven veranderd.

Deze veranderingen tellen tot nu toe alleen nog in Amerika. Later komt Europa er ook bij. Dan kunnen ook wij Microsoft Points kopen in het veelvoud van 400.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?