Ancestors: The Humankind Odyssey

  • Ontwikkelaar Panache Digital Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Open-World
  • Gameliner score

Ancestors: The Humankind Odyssey voor pc exclusief naar Epic Games Store

De game Ancestors: The Humankind Odyssey wordt voor pc-gamers één jaar lang exclusief aangeboden in de Epic Games Store. Dit maakte Take-Two Interactive kenbaar tijdens het bekendmaken van haar fiscale jaarcijfers.

Eerder maakte Take-Two Interactive bekend dat The Outer Worlds en Bordelands 3 ook al exclusief verkrijgbaar worden in de Epic Games Store. De trend lijkt door te zetten nu Ancestors: The Humankind Odyssey zich in het rijtje voegt. De game verschijnt één jaar na de releasedatum op Steam. Ancestors: The Humankind Odyssey is een third person open wereld-game, waarin spelers een clan opbouwen, territorium afbakenen en opgedane vaardigheden doorgeven aan volgende generaties.

Ancestors The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt ook op de PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

BRON Take-Two Interactive

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?