Among Us-team deelt info over nieuwe update

Geplaatst:

Innersloth roept alle Among Us-fans bij elkaar voor een noodvergadering. Het team heeft namelijk flink wat nieuwe informatie over de game voor ons in petto.

De update over Among Us bestaat uit grofweg drie punten. Tijdens Summer Game Fest werd het duidelijk dat Innersloth werkt aan een substantiële update voor Among Us. Alhoewel het team aangeeft iets meer tijd nodig te hebben, kan Innersloth garanderen dat de volgende gameplayupdate nieuwe rollen bevat. Hoeveel dat er zijn, maakt het team nog niet bekend. Wel weten we dat het er minstens twee zijn. Ook onthult de ontwikkelaar dat de game onlangs het slachtoffer is geweest van een DDoS-aanval. Daardoor was de game recentelijk tijdelijk niet te spelen. Het probleem is inmiddels verholpen en heeft geen effect gehad op de privacy van de spelers. Uiteindelijk delen de ontwikkelaars van de game een update over de consoleversies van Among Us. Deze komen er nog steeds later dit jaar aan, maar wel iets later dan gepland. Het plan was oorspronkelijk om de PlayStation-versie van Among Us gezamenlijk met de Xbox-versie van de game in september uit te brengen. De grote nieuwe update heeft echter roet in het eten gegooid, waardoor fans op consoles nog iets langer moeten wachten.

Speel jij nog regelmatig Among Us? Check dan zeker onze Among Us-guide en ontdek hoe jij elk potje Among Us kunt winnen.

Bron: Innersloth
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord