Among Us is 4 miljard keer bekeken op YouTube

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2020 21:08

De populaire indiegame Among Us doet het goed op YouTube. De game heeft namelijk al 4 miljard views gehad in september. Dat heeft YouTube bekendgemaakt in een rapport.

In het rapport is naast het aantal grote aantal views ook meer informatie te vinden over de populariteit van Among Us. Zo heeft de game in Zuid Amerika, na de Verenigde Staten de meeste kijkers. Ook blijkt dat in juli de game al doorbrak in Zuid Korea, twee maanden voordat de game populair werd in het Westen. Als laatste toont YouTube de groei van wat kleinere kanalen die door samenwerking met grote namen als Pewdiepie soms meer dan honderduizend volgers erbij hebben gekregen door het spelen van Among Us.

onbekend

Among Us is beschikbaar op pc en gratis te downloaden voor iOS en Android.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord