Among Us haalt 1.5 miljoen gelijktijdige spelers

Geplaatst:

De recentelijk populair geworden partygame Among Us heeft anderhalf miljoen gelijktijdige spelers gehaald. Een verwonderlijke prestatie, aangezien de game twee jaar geleden is uitgebracht.

Among Us is al een tijdje onder ons. De online multiplayer partygame kwam eind 2018 uit en gaat over de bemanning van een ruimteschip waar bedriegers tussen zitten. Terwijl de bemanning taken moet voltooien, zijn er één of meer bedriegers die roet in het eten gooien door te saboteren en bemanningsleden te vermoorden. Toen Among Us uitkwam, had de game niet heel veel spelers. Hier is echter recent verandering in gekomen, nadat streamers de game hebben opgepikt. Among Us heeft zelfs Fall Guys van de troon gestoten als momenteel de meest bekeken game op Twitch. De ontwikkelaar en uitgever Innersloth heeft dat ook gemerkt aan hun servers. In een tweet geven ze aan dat er op een gegeven moment anderhalf miljoen spelers waren die simultaan Among Us speelden. Gezien de game eerder niet zo'n groot aantal spelers had, gaf dit wat problemen met de servers. Innersloth heeft daarom in dezelfde tweet gevraagd om geduld en gezegd dat ze er aan werken.

Among Us is te spelen op pc, Android en iOS. Innersloth heeft bekendgemaakt dat ze recentelijk begonnen zijn met een vervolg, maar details daarover zijn nog niet vrijgegeven.

Bron: Innersloth
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord