Amerikanen krijgen witte PS3

In Japan is hij al langer verkrijgbaar, maar in het westen was hij nog nergens te ontdekken. Nu lijkt hij toch zijn opmars richting het westen te maken: de witte PS3.

Op de site van de Amerikaanse Federal Communications Commission staat een bericht waaruit blijkt dat Sony de witte PlayStation 3 in Amerika wil gaan uitbrengen. Het betreft hier de 40GB-versie die al een tijdje in Japan te verkrijgen is. Wanneer de witte PlayStation 3 naar Europa komt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?